Top 5 cele mai așteptate filme 2018

5 filme 2018

Producătorii filmelor ne promit anul acesta doar filme de nota 10.Să vedem care sunt cele mai aşteptate filme ale jumătatea anului 2017.

Sursa: playtech-stiri

1. The Return of Xander Cage (2017) / Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

În rolul Xander Cage care va fi jucat de Vin Diesel. Fost sportiv devenit agent guvernamental, care e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei acestuia pentru a smulge din mânile lor o armă cu numele de cod ‘Cutia Pandorei’, care, odată activată, nu mai poate fi oprită și care amenință să distrugă lumea. Premiera filmul va avea loc pe data de 20 ianuarie 2017.

2. Pablo Escobar (2017) / Pablo Escobar

Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri al Columbiei, a câştigat atât de mulţi bani încât a ajuns pe locul şapte în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume. După mai multe crime, acuzaţii de mită şi înşelăciune, Pablo Escobar se predă autorităţilor, de frică să nu fie ucis de bandele rivale. Din această cauză i s-a permis să-şi construiască propria închisoare, luxoasă Catedrala. Presa dovedeşte că Escobar putea să iasă oricând din închisoare, de aceia autorităţile au decis să-l transfere, acesta aflând evadează.

3. The Fate of the Furious (2017) / Furios şi Iute 8

Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții duc o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron) îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare și când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York și ajungând tocmai pe țărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi, dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.Lui Vin Diesel i se alatura Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren. Premiera in România va fi la data de 21 aprilie 2017

 

4. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) / Gardienii Galaxiei Vol. 2

Un film creat de compania Marvel. Personajele principale doresc să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să lupte pentru a-şi putea întreţine familia. În acest timp ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill. Premiera în Română va fi pe dată de 5 Mai 2017.

 

5. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)/Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit de valul neşansei atunci când piraţii fantomă conduşi de vechiul sau duşman, groaznicul Căpitan Salazar ‘Bardem’, scapă din Triunghiul Diavolului. Hotărâţi să nimicească toţi piraţii de pe mare, inclusiv pe el. Singura speranţa de supravieţuire a Căpitanului Jack Sparrow este legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului sau controlul total asupra apelor. Să vedem dacă va reuşi să-l înfrunte pe Căpitan Salazar. Premieră în România va fi pe dată de 26 Mai 2017, asteptatm cu nerăbdare acest film minunat.

Vezi si 10 filme de dragoste pe care trebuie neaparat sa le privesti cu prietenul sau prietena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *